Hyra lägenhet i Sala

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sala här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sala som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sala som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sala. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sala kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sala.
Annons:

Hyresvärdar i Sala

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sala vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sala.

Connbec Fastigheter AB
Aguélig. 17
733 30 SALA


Salabostäder AB - ett bolag ägt av Sala Kommun
Brunnsg. 31
733 31 Sala


FastighetsAB Tomten Nr 3 i Kv Gruvan
Norrbyg. 1
733 30 SALA


Bo i Sala AB
Hushållarg. 14
733 40 Sala

Annons:

Lediga lägenheter i Sala

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sala kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sala från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sala samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sala

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sala kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sala och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sala eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sala

I Sala fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sala av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

I Sala fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sala. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sala rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västmanland.
Annons: