Hyra lägenhet i Salbohed

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Salbohed här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Salbohed som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Salbohed som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Salbohed. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Salbohed kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Salbohed.
Annons:

Hyresvärdar i Salbohed

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Salbohed vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Salbohed.

Järnäpplet Fastighets AB
Hassmyra 125
733 63 Salbohed

Annons:

Lediga lägenheter i Salbohed

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Salbohed kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Salbohed från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Salbohed samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Salbohed

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Salbohed kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Salbohed och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Salbohed eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Salbohed

I Salbohed fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Salbohed av och nedan finner du en del generell fakta om orten Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

I Salbohed fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Salbohed. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Salbohed rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västmanland.
Annons: