Hyra lägenhet i Västerås

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Västerås här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Västerås som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Västerås som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Västerås. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Västerås kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 8 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Västerås.
Annons:

Hyresvärdar i Västerås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Västerås vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Västerås.

Bostads AB Mimer
Slottsg. 33
722 11 VÄSTERÅS


Masmästaren Fastigheter AB
Mileniig. 1
724 61 Västerås


Aroseken Bostäder
Badhusg. 5
722 15 VÄSTERÅS


Bostad Västerås
Stora g. 38
722 12 Västerås


Bonava
Tunbytorpsg. 2 A
721 37 Västerås


Willhem Västerås
Lieg. 7
724 67 Västerås


Avorum Fastigheter AB
Stansargränd 6
721 30 VÄSTERÅS


IKANO Bostad
Nygårdsg. 12
722 19 VÄSTERÅS

Annons:

Lediga lägenheter i Västerås

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Västerås kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Västerås från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Västerås samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Västerås

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Västerås kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Västerås och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Västerås eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Västerås

I Västerås fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Västerås av och nedan finner du en del generell fakta om orten Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

I Västerås fanns det sammanlagt 8 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Västerås. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Västerås rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västmanland.
Annons: