Hyra lägenhet i Askim

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Askim här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Askim som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Askim som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Askim. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Askim kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Askim.
Annons:

Hyresvärdar i Askim

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Askim vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Askim.

T & M Nordin Fastigheter AB
Åsstigen 3
436 45 ASKIM

Annons:

Lediga lägenheter i Askim

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Askim kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Askim från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Askim samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Askim

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Askim kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Askim och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Askim eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Askim

I Askim fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Askim av och nedan finner du en del generell fakta om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

I Askim fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Askim. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Askim rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: