Hyra lägenhet i Billdal

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Billdal här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Billdal som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Billdal som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Billdal. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Billdal kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Billdal.
Annons:

Hyresvärdar i Billdal

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Billdal vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Billdal.

Brander Fastigheter Bohuslän AB
Bolshedens Industriv. 18
427 50 Billdal


Brander Fastighets AB
Bolshedens Industriv. 18
427 50 Billdal


Brander Fastigheter Halland AB
Bolshedens Industriv. 18
427 50 Billdal

Annons:

Lediga lägenheter i Billdal

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Billdal kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Billdal från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Billdal samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Billdal

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Billdal kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Billdal och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Billdal eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Billdal

I Billdal fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Billdal av och nedan finner du en del generell fakta om orten Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

I Billdal fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Billdal. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Billdal rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: