Hyra lägenhet i Bollebygd

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bollebygd här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bollebygd som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bollebygd som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bollebygd. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bollebygd kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bollebygd.
Annons:

Hyresvärdar i Bollebygd

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bollebygd vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bollebygd.

Bollebo, Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder
Ballebov. 4
517 36 Bollebygd

Annons:

Lediga lägenheter i Bollebygd

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bollebygd kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bollebygd från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bollebygd samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bollebygd

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bollebygd kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bollebygd och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bollebygd eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bollebygd

I Bollebygd fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bollebygd av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bollebygd.

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

I Bollebygd fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bollebygd. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bollebygd rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: