Hyra lägenhet i Borås

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Borås här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Borås som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Borås som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Borås. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Borås kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 9 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Borås.
Annons:

Hyresvärdar i Borås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Borås vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Borås.

Bostäder i Borås, AB
Österlångg. 17
503 31 Borås


Weland Fastigheter AB
Engelbrektsg. 126
506 39 BORÅS


Kelvin Fastigheter
Stureg. 8
503 42 Borås


CA Fastigheter AB
Holmsg. 11
503 30 BORÅS


Ullsaxen Bostads AB
Stenbocksg. 18
506 34 Borås


Willhem Borås
Nils Jakobsonsg. 5
504 30 Borås


Bobutiken
Allég. 18
503 32 BORÅS


Borås Fast AB
Stureg. 46
503 42 Borås


HSB Gambrinus
Torstensonsg. 42
503 42 Borås

Annons:

Lediga lägenheter i Borås

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Borås kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Borås från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Borås samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Borås

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Borås kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Borås och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Borås eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Borås

I Borås fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Borås av och nedan finner du en del generell fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

I Borås fanns det sammanlagt 9 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Borås. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Borås rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: