Hyra lägenhet i Brämhult

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Brämhult här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Brämhult som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Brämhult som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Brämhult. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Brämhult kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Brämhult.
Annons:

Hyresvärdar i Brämhult

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Brämhult vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Brämhult.

7-Härads Bostad AB
Tallg. 8
507 33 BRÄMHULT

Annons:

Lediga lägenheter i Brämhult

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Brämhult kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Brämhult från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Brämhult samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Brämhult

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Brämhult kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Brämhult och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Brämhult eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Brämhult

I Brämhult fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Brämhult av och nedan finner du en del generell fakta om orten Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

I Brämhult fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Brämhult. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Brämhult rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: