Hyra lägenhet i Fristad

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Fristad här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Fristad som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Fristad som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Fristad. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Fristad kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Fristad.
Annons:

Hyresvärdar i Fristad

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Fristad vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Fristad.

Fristadbostäder AB
Stora v. 46
513 33 Fristad

Annons:

Lediga lägenheter i Fristad

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Fristad kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Fristad från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Fristad samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Fristad

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Fristad kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Fristad och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Fristad eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Fristad

I Fristad fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Fristad av och nedan finner du en del generell fakta om orten Fristad.

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

I Fristad fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Fristad. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Fristad rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: