Hyra lägenhet i Hajom

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Hajom här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Hajom som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Hajom som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Hajom. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Hajom kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Hajom.
Annons:

Hyresvärdar i Hajom

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Hajom vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Hajom.

Mölnebacka Fastighets AB
Mölnebacka Gård
511 97 Hajom

Annons:

Lediga lägenheter i Hajom

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Hajom kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Hajom från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Hajom samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Hajom

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Hajom kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Hajom och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Hajom eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Hajom

I Hajom fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Hajom av och nedan finner du en del generell fakta om orten Hajom.

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

I Hajom fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Hajom. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Hajom rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: