Hyra lägenhet i Hovås

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Hovås här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Hovås som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Hovås som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Hovås. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Hovås kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Hovås.
Annons:

Hyresvärdar i Hovås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Hovås vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Hovås.

Fm Fastigheter, Östanbäcken AB
G. Säröv. 4
436 51 HOVÅS


Improfy Fastigheter
Brottkärrs Rösev. 37
436 58 Hovås


Bohlin Fastigheter KB
Hovås Intagsv. 16
436 55 HOVÅS


Sörlandet Fastighets, AB
Golfbanev. 25
436 50 Hovås

Annons:

Lediga lägenheter i Hovås

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Hovås kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Hovås från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Hovås samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Hovås

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Hovås kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Hovås och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Hovås eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Hovås

I Hovås fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Hovås av och nedan finner du en del generell fakta om orten Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

I Hovås fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Hovås. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Hovås rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: