Hyra lägenhet i Kållekärr

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kållekärr här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kållekärr som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kållekärr som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kållekärr. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kållekärr kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kållekärr.
Annons:

Hyresvärdar i Kållekärr

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kållekärr vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kållekärr.

Tjörns Bostads AB
Vallhamn industriväg 213
471 93 Kållekärr

Annons:

Lediga lägenheter i Kållekärr

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kållekärr kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kållekärr från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kållekärr samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kållekärr

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kållekärr kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kållekärr och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kållekärr eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kållekärr

I Kållekärr fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kållekärr av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

I Kållekärr fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kållekärr. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kållekärr rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: