Hyra lägenhet i Kållered

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kållered här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kållered som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kållered som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kållered. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kållered kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kållered.
Annons:

Hyresvärdar i Kållered

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kållered vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kållered.

Kållereds Fastighets AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered

Annons:

Lediga lägenheter i Kållered

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kållered kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kållered från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kållered samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kållered

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kållered kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kållered och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kållered eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kållered

I Kållered fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kållered av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

I Kållered fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kållered. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kållered rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: