Hyra lägenhet i Kareby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kareby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kareby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kareby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kareby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kareby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kareby.
Annons:

Hyresvärdar i Kareby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kareby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kareby.

Ingmar Börjessons Fastighetsförvaltning
Rogstorp 230
442 93 Kareby

Annons:

Lediga lägenheter i Kareby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kareby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kareby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kareby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kareby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kareby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kareby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kareby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kareby

I Kareby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kareby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kareby.

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

I Kareby fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kareby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kareby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: