Hyra lägenhet i Karlsborg

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Karlsborg här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Karlsborg som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Karlsborg som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Karlsborg. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Karlsborg kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Karlsborg.
Annons:

Hyresvärdar i Karlsborg

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Karlsborg vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Karlsborg.

Karlsborgsbostäder, AB
Storg. 33 A
546 32 KARLSBORG


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 33 A
546 32 KARLSBORG

Annons:

Lediga lägenheter i Karlsborg

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Karlsborg kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Karlsborg från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Karlsborg samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Karlsborg

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Karlsborg kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Karlsborg och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Karlsborg eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Karlsborg

I Karlsborg fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Karlsborg av och nedan finner du en del generell fakta om orten Karlsborg.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

I Karlsborg fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Karlsborg. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Karlsborg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: