Hyra lägenhet i Kungälv

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kungälv här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kungälv som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kungälv som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kungälv. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kungälv kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kungälv.
Annons:

Hyresvärdar i Kungälv

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kungälv vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kungälv.

Stiftelsen Kungälvsbostäder
Uddevallav. 1
442 30 KUNGÄLV


Digiled Fastighets AB
Åsg. 1
442 30 KUNGÄLV


Teax Fastigheter AB
Gymnasieg. 2
442 34 KUNGÄLV


Röda Grind Fastighet KB
Röda Grind 110
442 49 KUNGÄLV


Västra Fastigheter Kungälv AB
Västra g. 12 A
442 31 Kungälv

Annons:

Lediga lägenheter i Kungälv

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kungälv kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kungälv från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kungälv samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kungälv

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kungälv kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kungälv och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kungälv eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kungälv

I Kungälv fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kungälv av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

I Kungälv fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kungälv. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kungälv rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: