Hyra lägenhet i Kungshamn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kungshamn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kungshamn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kungshamn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kungshamn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kungshamn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kungshamn.
Annons:

Hyresvärdar i Kungshamn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kungshamn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kungshamn.

Sotenäsbostäder AB
Tångenv. 2 A
456 32 Kungshamn


Sotenäs Boendeutveckling AB
Måsg. 1
456 31 KUNGSHAMN

Annons:

Lediga lägenheter i Kungshamn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kungshamn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kungshamn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kungshamn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kungshamn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kungshamn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kungshamn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kungshamn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kungshamn

I Kungshamn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kungshamn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

I Kungshamn fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kungshamn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kungshamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: