Hyra lägenhet i Mölndal

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Mölndal här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Mölndal som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Mölndal som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Mölndal. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Mölndal kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Mölndal.
Annons:

Hyresvärdar i Mölndal

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Mölndal vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Mölndal.

HSB Mölndal
Torgg. 1 B
431 24 MÖLNDAL


Mölndala Fastighets AB
Privatv. 1
431 33 MÖLNDAL


Svensk Fastighetsförmedling
Tempelg. 1
431 30 Mölndal

Annons:

Lediga lägenheter i Mölndal

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Mölndal kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Mölndal från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Mölndal samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Mölndal

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Mölndal kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Mölndal och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Mölndal eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Mölndal

I Mölndal fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Mölndal av och nedan finner du en del generell fakta om orten Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

I Mölndal fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Mölndal. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Mölndal rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: