Hyra lägenhet i Munkedal

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Munkedal här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Munkedal som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Munkedal som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Munkedal. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Munkedal kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Munkedal.
Annons:

Hyresvärdar i Munkedal

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Munkedal vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Munkedal.

Munkedals Bostäder AB Munkbo
Brudåsv. 20
455 31 MUNKEDAL


Stafab fastigheter
Lerbergsv. 2
455 91 MUNKEDAL


Elma Bostäder, AB
Färlevfjordsv. 11
455 93 MUNKEDAL

Annons:

Lediga lägenheter i Munkedal

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Munkedal kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Munkedal från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Munkedal samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Munkedal

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Munkedal kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Munkedal och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Munkedal eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Munkedal

I Munkedal fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Munkedal av och nedan finner du en del generell fakta om orten Munkedal.

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

I Munkedal fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Munkedal. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Munkedal rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: