Hyra lägenhet i Sävedalen

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sävedalen här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sävedalen som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sävedalen som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sävedalen. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sävedalen kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sävedalen.
Annons:

Hyresvärdar i Sävedalen

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sävedalen vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sävedalen.

Fastighets AB Slottskärnan
Kvarnstensv. 30
433 70 Sävedalen


Isebäcks Fastighets AB
Blankav. 49
433 62 SÄVEDALEN

Annons:

Lediga lägenheter i Sävedalen

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sävedalen kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sävedalen från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sävedalen samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sävedalen

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sävedalen kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sävedalen och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sävedalen eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sävedalen

I Sävedalen fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sävedalen av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sävedalen.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

I Sävedalen fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sävedalen. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sävedalen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västra Götaland.
Annons: